Massive stigninger i udgifterne på it-licenser presser danske regioner. Formand for Danske Regioner mener, at licensområdet har ”monopollignende tilstande.”
29. maj 2024 kl. 13.15 | læs »


Interview: IFS er i gang med en række transformationer, hvor både AI og i Indien spiller afgørende roller. ”Selvom vi har haft AI-capabilities længe, så er transformationen hen mod IFS AI tilsvarende stor,” siger Lærke Kjærulff, COO i IFS' R&D-afdeling.
29. maj 2024 kl. 12.30 | læs »


Mød en af Danmarks bedste CIO’er. Rasmus Brogaard Hede overtog i 2020 posten som it-direktør i Dansk Industri, og efterfølgende gennemførte han en større reorganisering og en række digitaliseringsprojekter, der kan hjælpe organisationen med at høste massive effektiviseringsgevinster.
29. maj 2024 kl. 10.00 | læs »


Rigsrevisionen kritiserer Energinet for ikke at have implementeret vigtige it-sikkerhedstiltag. Tiltagene blev anbefalet af en ekspertgruppe efter, at Rigsrevisionen tidligere levere kras kritik af Energinets outsourcing af sin it-infrastruktur.
28. maj 2024 kl. 17.55 | læs »


Reportage: "Det er ikke et spørgsmål, om du bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, og hvor alvorligt du bliver ramt," siger Anja Monrad, forhenværende topdirektør i Dell og en af øvelsens undervisere.
28. maj 2024 kl. 13.34 | læs »


Nomineret til Årets CIO 2024: Kasper Tjørntved Davidsens største opgave lige nu er en gigantisk kernesystemkonsolidering i milliardklassen hos Topdanmark. Derudover er forsikringsselskabet i gang med en stor AI-satsning og et byggeri af et datacenter. Det er blandt andet stort nyt på vej om chatbotten TopGPT.
28. maj 2024 kl. 10.00 | læs »



Kommende events
NIS2 og Compliance – i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere