Store forløb med kritiske kernesystemer har sikret Coop og CIO Lars Ole Dybdal erfaringer med mange leverandører. Men også erfaringer med prissætninger der ikke imponerer top-CIO´en.
23. maj 2024 kl. 15.14 | læs »


Skiftet sker som led i store strategiske ændringer i Norlys, der i dag annoncerer, at man splitter selskabet op i fem datterselskaber.
23. maj 2024 kl. 11.42 | læs »


Som et led i Microsofts opskalering af it-sikkerheden blandt kunder, vil Azure-brugere snart tvinges til at bruge multifaktorgodkendelse. Det vil gælde allerede til sommer.
22. maj 2024 kl. 10.59 | læs »


Danmarkshistoriens største GDPR-retssag mod det offentlige udskydes på ubestemt tid.
21. maj 2024 kl. 08.47 | læs »


Siden Broadcoms opkøb har VMware har selskaberne mest budt på prisstigninger, nye dyrere prismodeller og hårdere vilkår for partnerne. Nu tager VMware et lille skridt i den modsatte retning.
17. maj 2024 kl. 13.05 | læs »


Interview: ”Man får lov til at betale for at have sådan en gammel platform. Det er der nogle leverandører der har gennemskuet.” fortæller CIO Lars Ole Dybdal. Men fremhæver især de teknologiske fordele, som grunden til at skifte.
17. maj 2024 kl. 09.00 | læs »



Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere


Roundtable: Vend dine it-strategiske valg med andre it-ledere

Kravene klare: Som digital leder skal du både have et stærkt bud på fremtidens digitale forretning og et fuldt overblik over hvordan du kommer derhen. Noget som blandt andet CIO og koncerndirektør hos Topdanmark Kasper Tjørntved Davidsen har slået fast over for Computerworld - og hvorfor Topdanmark nu både investerer i ny mainframe og satser stærkt på AI-løsninger.

30. maj 2024 | Læs mere